Nieuws

Sacha de Boer presenteert Planet Earth in Concert
Friday 20 December 2013

Sacha de Boer presenteert Planet Earth in Concert

Niemand minder dan oud journaal anchor en fotografe Sacha de Boer neemt op 28 december aanstaande in Ziggo Dome Amsterdam de Nederlandse presentatie voor haar rekening van Planet Earth in Concert. Zij vertaalt de verhalen van de veel geprezen - Oscar genomineerde en Emmy Award winnende - componist en dirigent George Fenton naar het Nederlands en geeft hierbij steeds een toelichting. 

Lees Meer
Wegens groot succes extra voorstellingen
Thursday 12 December 2013

Baantjer in het Theater!

Wegens groot succes extra voorstellingen

Wegens de aanhoudende vraag naar kaarten voor de theatervoorstelling Baantjer met Peter Tuinman in de rol van Cock zijn we op dit moment extra voorstellingen aan het plannen.  De eerste extra voorstellingen worden gespeeld op:

- 12 januari in Theater De Kampanje in Den Helder 
- 9 februari in Theater De Vest in Alkmaar

Lees Meer
Barbra & Frank in première
Monday 04 November 2013

Amerikaanse sterren voor het eerst in Nederland

Barbra & Frank in première

Op vrijdag 1 november arriveerden geheel in stijl de Amerikaanse sterren Sebastian Anzaldo en Sharon Owens voor de feestelijke première van The Concert that Never Was. In een oude Amerikaanse auto werden zij onder luid gejuich onthaald bij Koninklijk Theater Carré. 
Lees Meer
Weekend vol Baantjer in aanloop naar premiere
Friday 04 October 2013

Weekend vol Baantjer in aanloop naar premiere

In aanloop naar de première van Baantjer in het Theater op maandag 7 oktober, zal het een weekend vol Baantjer zijn.

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober zendt het themakanaal RTL Crime twee dagen lang non-stop Baantjer uit. Vanaf 00.00 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, krijgt de Baantjer-fan de unieke kans om 48 uur ononderbroken te genieten van zijn favoriete misdaadserie.

Lees Meer
Titelsong voor Baantjer in het Theater
Friday 27 September 2013

Rene Froger zingt 'In het Holst van de Nacht'

Titelsong voor Baantjer in het Theater

Het is voor het eerst in de theatergeschiedenis dat een theatercrimi een eigen, nieuw geschreven titelsong krijgt. De fans van de tv-serie Baantjer hoeven zich geen zorgen te maken, want de beroemde televisiemelodie van Jurre Haanstra en Toots Thielemans is uiteraard op meerdere momenten in de voorstelling te horen. De nieuwe song ‘In het holst van de nacht’ zal pas klinken als de moord in het theater is opgelost.

Lees Meer