Nieuws

Vier kerst met Fantasia in Concert!
Thursday 28 August 2014

Primeur voor Disney in Nederland

Vier kerst met Fantasia in Concert!

Met trots melden Van Lambaart Entertainment en RTL Live Entertainment vandaag dat Walt Disney’s meesterwerk Fantasia op 26 december 2014 voor het eerst live in de Ziggo Dome Nederland wordt uitgevoerd. Op een enorm groot HD scherm worden de Disneybeelden van Fantasia vertoond terwijl een groots symfonie orkest live de bijpassende klassieke muziek speelt.

Lees Meer
Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen bij Disney in Concert
Wednesday 02 July 2014

Alle solisten bekend!

Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen bij Disney in Concert

Na het succes van 2013 is Disney in Concert dit jaar terug in Het Concertgebouw, met een heel nieuw programma. Op 16 en 17 augustus zingen Jamai Loman en Celinde Schoenmaker opnieuw de mooiste Disney liedjes, nu bijgestaan door niemand minder dan Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen. Zij zullen onvergetelijke klassiekers en recente hits van Disney ten gehore brengen, uit films als Frozen, De Leeuwenkoning, Jungle Book en Mary Poppins. Het wereldberoemde Metropole Orkest zorgt voor de live begeleiding, terwijl op een groot scherm originele filmbeelden te zien zijn. Een bijzonder concert voor jong en oud.

Ook Ivo komend seizoen opnieuw in de theaters
Tuesday 06 May 2014

Reprise Die Avond in Parijs

Ook Ivo komend seizoen opnieuw in de theaters

De voorstelling Die avond in Parijs van Ivo Niehe wegens grote belangstelling ook in het najaar in de Nederlandse theaters te zien zal zijn. De huidige tournee (die a.s. zaterdag eindigt) wordt met twee maanden verlengd. De nieuwe serie staat gepland voor oktober en november 2014.
Lees Meer
Swan Lake on Ice wegens succes terug
Tuesday 06 May 2014

eenmalig als tour in Nederland te zien

Swan Lake on Ice wegens succes terug

Na staande ovaties en vele awards in meer dan 25 landen over de hele wereld, kwam Swan Lake on Ice in februari 2014 voor het eerst naar Nederland. Ook hier bleek Tchaikovsky’s wereldberoemde verhaal van de liefde, uitgevoerd op echt ijs, een waanzinnig groot succes. Maar liefst 20.000 mensen genoten van Swan Lake on Ice dat twee weken lang uitverkocht was in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.


Nu brengen we Swan Lake on Ice terug naar Nederland!


Lees Meer
Bauke van Boheemen breekt sleutelbeen
Monday 07 April 2014

Bauke van Boheemen breekt sleutelbeen

Bauke van Boheemen uit de theatervoorstelling On Golden Pond met in de hoofdrol Bram van der Vlugt heeft zijn sleutelbeen gebroken. Twee en halve maand geleden brak hoofdrolspeelster Jenny Arean haar schouder door een val in de badkamer. Ze werd tijdelijk vervangen door Liz Snoijink maar is inmiddels volledig hersteld en staat weer op de planken. Ook Bauke die de rol van de puberende kleinzoon Billy speelt, zal enige tijd uitgeschakeld zijn.

Lees Meer