Nieuws

WEGENS GROOT SUCCES EXTRA SHOW BLUE PLANET
Tuesday 25 November 2014

WEGENS GROOT SUCCES EXTRA SHOW BLUE PLANET

Afgelopen weken was er een run op kaarten van de avondvoorstelling om 20:00 uur van Blue Planet in Concert. Daarom heeft producent Van Lambaart Entertainment i.s.m. BBC Earth besloten tot een extra matineeconcert op zaterdagmiddag 27 december om 15:00 uur. Na de successen van Planet Earth in Concert en Frozen Planet in Concert is dit de derde en laatste bekroonde BBC Earth documentaire die met live muziek in de Ziggo Dome vertoond wordt op een gigantisch HD scherm. 

Lees Meer
André Kuipers presenteert Blue Planet in Concert
Wednesday 05 November 2014

André Kuipers presenteert Blue Planet in Concert

Vandaag hebben Van Lambaart Entertainment en het Wereld Natuur Fonds een unieke samenwerking aangekondigd rondom het filmconcert Blue Planet in Concert. Het Wereld Natuur Fonds besteedt dit jaar extra aandacht aan de bescherming  van oceanen wereldwijd. Het meeslepende Blue Planet in Concert sluit daar naadloos bij aan. Dit unieke evenement, waarbij de spectaculaire natuurbeelden van de onderwaterwereld live begeleid worden door het 80-koppige Gelders Orkest, vindt plaats op 27 december in Ziggo Dome.

Lees Meer
On Golden Pond wint Delftse Kijker 2014
Thursday 02 October 2014

On Golden Pond wint Delftse Kijker 2014

Het toneelpubliek van Theater de Veste heeft ‘On Golden Pond’ verkozen tot de beste voorstelling van het theaterseizoen 2013 – 2014. Tijdens een feestelijke bijeenkomst wordt op 22 november a.s. de toneelprijs de Delftse Kijker uitgereikt in Theater de Veste te Delft.
Het bestuur van de Stichting Vrienden van Theater de Veste heeft bekend gemaakt dat ‘On Golden Pond’ door o.a. Bram van der Vlugt en Jenny Arean, die op 16 mei j.l. werd uitgevoerd in Theater de Veste, de hoogste score heeft gekregen van alle toneelvoorstellingen uit seizoen '13-'14.

Lees Meer
Disney’s Fantasia kiest HET Symfonieorkest
Wednesday 24 September 2014

Disney’s Fantasia kiest HET Symfonieorkest

Van Lambaart Entertainment en RTL Live Entertainment zijn verheugd te kunnen meedelen dat Fantasia in de Ziggo Dome wordt begeleid door HET Symfonieorkest. Op 26 december 2014 wordt Walt Disney’s meesterwerk Fantasia voor het eerst live in Nederland uitgevoerd. 

Na uitverkochte zalen over heel de wereld is ook Nederland in de ban van dit meesterlijke schouwspel. Er is een ware run op de kaarten voor dit spektakel ontstaan. 

Lees Meer
Wij presenteren: Blue Planet in Concert
Tuesday 16 September 2014

Wij presenteren: Blue Planet in Concert

Na de énorme successen van Frozen Planet in Concert en Planet Earth in Concert, nu voor het eerst in Nederland: Blue Planet in Concert, op Zaterdag 27 december in Ziggo Dome, Amsterdam. 

Na een uitverkochte Ziggo Dome bij zowel Frozen Planet als Planet Earth in Concert brengen wij in samenwerking met BBC Earth nu de bijzondere wereld van de oceanen tot leven tijdens Blue Planet in Concert. 

Lees Meer