BBC EARTH

BBC EARTH

'Planet Earth in Concert' is de tweede samenwerking tussen BBC Earth en Niehe Van Lambaart Theaterproducties. Na 'Frozen Planet in Concert' zal op 28 december 2013 'Planet Earth in Concert' te zien zijn in Ziggo Dome Amsterdam.

BBC Earth laat haar publiek al meer dan vijftig jaar inzien wat de aarde voor moois in zich heeft. Meer dan duizend verbazingwekkende natuurhistorische documentaires van de BBC worden door BBC Earth over de hele wereld verspreid.

Deze verhalen komen uit de Britse, Natural History Unit, waar gewerkt wordt met o.a. de wereldberoemde verteller Sir David Attenborough en Steve Backshall. Het team van BBC Earth gebruikt de nieuwste technologie en verlegt grenzen op het gebied van film. De 'Earth' serie laat mensen volledig in de prachtige verhalen van de natuur onderdompelen.

De documentaires zijn bekeken door meer dan 500 miljoen mensen in meer dan 180 landen over de hele wereld. Het feit dat er van er vanuit de 'Earth' serie concerten over de hele wereld worden geproduceerd, geeft aan hoezeer we constant worden geïnspireerd door de prachtige planeet aarde.